KUSH JEMI NE?

Indica7 është një nga agjencitë më të njohura të rekrutimit në Azi.

E vleresuar në “Performance & Excellence Gala” (Gala Performanței & Excelenței) në 2020, qëllimi i agjencisë sonë është të ofrojë asistencë lokale dhe të bëhet zgjidhja e plotë që ju nevojitet.

Ne sigurohemi që vendet e lira të punës të plotësohen sa më shpejt të jetë e mundur, duke përdorur shërbimet efikase të rrjetit tonë të stafit aziatik të kualifikuar dhe të pakualifikuar.

Ne mund t’ju ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh:

  • Rekrutimi;
  • Përgatitja dhe përpunimi i dokumenteve për marrjen e lejes së punës;
  • Integrimi i stafit;
  • Mbështetja e marrëdhënieve ndërmjet punëdhënësit dhe punëmarrësit;
  • Gatishmëria për të udhëtuar për të biseduar me punëtorët.

SHËRBIME ME CILESI TË LARTË

Jemi të përfshirë në mënyrë aktive si në marrëdhëniet me klientin ashtu edhe me kandidatët e përzgjedhur. Ne synojmë të plotësojmë nevojat dhe të arrijmë sukses për të dyja palët.

REKRUTIMI DHE PUNËSIMI

Ne ofrojmë zgjidhje të plota rekrutimi dhe vendosjeje për stafin nga vendet aziatike.

MARRJA E DOKUMENTEVE

Ne e dimë kuadrin legjislativ që rregullon qëndrimin dhe punën e shtetasve të huaj në Rumani.

KËSHILLIM

Ne ofrojmë shërbime dhe mbështetje të përhershme gjatë gjithë kontratës së punës të lidhur me klientin, si dhe mbështetje në forcimin e marrëdhënies punëdhënës-punonjës.

PARTNERËT

Testoni punonjësit tuaj

– Testi i integritetit –

ZONAT E REKRUTIMIT

HOTELE

Industria e hotelerisë zë një vend të rëndësishëm në industrinë HoReCa, e cila është në një zgjerim dhe zhvillim të vazhdueshëm, si për punëdhënësit ashtu edhe për punonjësit.

RESTORANTET

Industria e restoranteve është një nga 3 industritë kryesore në fushën e HoReCa, e cila ka nevojë të vazhdueshme për staf të kualifikuar dhe të pakualifikuar.

NDËRTIMI

Industria e ndërtimit ofron mundësi të shumta pune si për të aftët ashtu edhe për të pakualifikuarit

BUJQËSIA

Fusha e bujqësisë është një fushë e gjerë dhe e rëndësishme, e përshtatshme për staf të kualifikuar dhe të pakualifikuar.

PRODHIMTARI

Industria prodhuese ofron një sërë vendesh pune, si për staf të kualifikuar ashtu edhe për të pakualifikuar.

KAFE / BARE

Fusha e tretë më e rëndësishme në industrinë HoReCa, e cila ka nevojë të vazhdueshme për staf të kualifikuar.

FUSHA E MAKINAVE

Fusha Auto është një fushë e gjerë, me mundësi të mëdha për pozicione dhe kualifikime, duke qenë në nevojë të vazhdueshme për staf.

KAZINO

Ne ofrojmë zgjidhje për staf të kualifikuar dhe të pakualifikuar për sferën e kazino-argëtimit.

IT&C

Industria e IT-së është gjithmonë një hap përpara, ka nevojë për staf të kualifikuar për një fushë gjithnjë në zgjerim.

PASTRIMI

Ne ofrojmë zgjidhje për staf të kualifikuar dhe të pakualifikuar në fushën e pastrimit, në varësi të nevojave tuaja.

LOGJISTIKA

Fusha e logjistikës ofron një sërë vendesh pune, si për staf të kualifikuar ashtu edhe për ata të pakualifikuar.

RICIKLIMI

Industria e riciklimit po zhvillohet vazhdimisht, duke ofruar mundësinë e zgjerimit të një zone që sjell përfitime të mëdha për mjedisin.

RICIKLIMI

Industria e riciklimit po zhvillohet vazhdimisht, duke ofruar mundësinë e zgjerimit të një zone që sjell përfitime të mëdha për mjedisin.

BIMËT DHE FABRIKAT

Fabrikat dhe fabrikat në Rumani përbëjnë një industri që ofron mundësinë e punësimit për stafin e kualifikuar dhe veçanërisht për stafin e pakualifikuar.

RROPAQESIA

Industria e tekstilit në Rumani është jashtëzakonisht e larmishme dhe në zgjerim të plotë, me një nevojë të madhe për staf të kualifikuar dhe të pakualifikuar.

Indica 7

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse të përzgjedhjes dhe vendosjes së vendeve të punës nga vendet aziatike.

Dëshmitë

Një agjenci rekrutimi që tregon profesionalizëm dhe përfshirje. Një ekip me të cilin bashkëpunimi është i lehtë dhe i qartë. Kemi shijuar shpejtësinë dhe qasjet që çuan në zgjidhjen e të gjitha situatave që u krijuan.”

E panjohur

Punësimi nuk është i lehtë duke qenë se duhet të ndiqen disa kritere në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë. Kësaj i shtohen edhe një sërë aktivitetesh që e bëjnë problem kohën në procesin e rekrutimit. Unë rekomandoj Indica7. Për seriozitet dhe për përfshirje

E panjohur

Indica7 është një agjenci që e meriton çmimin e saj. Njerëzit janë të përzemërt dhe e trajtojnë gjithçka me shumë përgjegjësi. Puna me ta garanton ndihmë dhe rezultate në çdo fushë, pavarësisht nga aktiviteti i kompanisë me të cilën ata punojnë.

E panjohur

Me dëshirën për të evoluar dhe për të lehtësuar procesin e punësimit, vendosa të punoj me Indica7, e cila rezultoi të ishte një mbështetje e vërtetë përsa i përket rekrutimit. Përzgjedhja e punëtorëve është jashtëzakonisht cilësore, dhe qasja e agjencisë është e pacënueshme. Si kompania ashtu edhe punonjësit janë shumë të lumtur që arritëm të lidhemi, duke formuar sot një ekip të barabartë me një familje.

E panjohur